Wat biedt levend rollenspel exact aan?

LevendRollenspel

Je bent op zoek naar een aanbieder om jouw feest helemaal perfect te maken. Of je wilt gewoon een unieke ervaring bieden. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om een feest te organiseren in de stijl van de Victoriaanse Tijd, het Romeinse Rijk of de wereld van Raspoetin. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos en dat hebben we vooral te danken aan de partners waarmee we samenwerken om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Een greep uit de mogelijkheden die we bieden:

Kostuums en attributen

Levend rollenspel begint bij de inleving. Een ervaring op maat heeft daarom de kostuums en attributen nodig uit die tijd, zodat alle mensen het idee hebben dat zij echt in een andere wereld terechtgekomen zijn. Dit vind je bij ons. We rekenen borgsommen voor het gebruik van ons materiaal. De borgsom wordt over het geheel van de afgenomen kleding en attributen gerekend om het makkelijker te maken. De borgsom is 50% van de waarde van de kleding en kan ook verrekend worden door opgave van een creditcard, zodat het geld niet fysiek overgeboekt hoeft te worden.

Muziek en eten

Wil je er echt een groot feest van maken, dan zorgen wij voor mensen in de zaal die de sfeer aan kunnen zwepen. Deze mensen kunnen ingevuld worden zoals je zelf wilt. Ze kunnen de serveerders zijn op het feest, of zorgen voor muziek. We hebben innovatieve en dynamische mensen in ons team die serieus nadenken over de best mogelijke invulling voor elk feest. Dat betekent dat zij niet alleen in loondienst zijn, maar echt gaan voor het maken van een zo leuk mogelijk feest. In de meeste gevallen valt het de gasten niet eens op dat deze mensen geen onderdeel uitmaken van de feestgangers en dat zien we als een groot compliment.

Ben je een groter feest aan het organiseren, dan is het handig wanneer andere mensen zich zorgen kunnen maken over het eten en drinken. Dat is vaak het lastigste gedeelte van heel het feest, zeker wanneer er een feest gegeven wordt met een bepaald thema of een bepaalde achtergrond. Wij hebben een groot netwerk van aanbieders van deze diensten die op de hoogte zijn van de aankleding van het eten en drinken voor een bepaalde tijd. We nemen altijd de mogelijkheden met je door voordat er een keuze gemaakt wordt.

Een feest op maat

Het maakt niet uit welk thema of welke tijdsperiode je kiest voor het feest. Wij pakken het altijd zo serieus mogelijk aan en kiezen de beste oplossingen, die we eerst met jou doornemen zodat je precies weet wat je kiest en wat je krijgt. De uiteenlopende mogelijkheden hebben uiteenlopende prijzen, die we altijd zo scherp mogelijk houden voor je. Op die manier krijg je niet alleen een feest op maat voor alle mensen die komen, je krijgt ook de beste prijs zodat je budget over kunt houden voor andere elementen, zoals het vervoer van en naar het feest.